Lediga tjänster

Byggnadsarbetare sökes.
Vi är ett mindre byggnadsföretag som ägs och drivs av Albin & Fredrik. Vi har varit verksamma sedan 2004 och har idag nio anställda. Tack vare en hög orderingång behöver vi förstärka personalstyrkan med ytterligare några byggnadsarbetare inom främst snickeri. Vi arbetar främst i Jönköpings län. Vi arbetar främst med byggservice och mindre entreprenader. Våra kunder är privatpersoner, företag och föreningar samt kommuner.
Vi sträcker gärna på oss och är stolta över både vårt företag med våra anställda och branschen vi verkar i.
Vi söker dig som främst är en lagspelare. Du har yrkesbevis och körkort B. Vi värdesätter en positiv och ödmjuk läggning, ansvarskänsla och stolthet över utfört arbete samt förmåga att arbeta både självständigt och i olika team. Du ska kunna arbeta utifrån framtagna handlingar, såsom tex ritningar men även kunna lösa oförutsedda problem. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift och vi ser gärna ansökningar från olika nationaliteter och bägge könen.
Du erbjuds ett fritt och utvecklande arbete med möjlighet att påverka både din egen och andras situation i ett framgångsrikt tillväxtföretag.
Urval sker löpande och du skickar din ansökan till: info@bbfservice.se
Önskar du mer information om oss eller om tjänsten ringer du Albin på tel 070-471 96 63 eller Fredrik på tel 070-630 53 78