Din snickare i Värnamo med omnejd

Söker du en erfaren snickare i närheten av Vaggeryd och Värnamo? Då ska du vända dig till oss på BBF Service AB – vi arbetar med både entreprenader i olika storlekar, såväl general- som totalentreprenader samt byggservice.  Vi arbetar främst i Jönköpings län, men åtar oss uppdrag i övriga landet. Vi åtar oss alla typer av byggnadsuppdrag såsom nyproduktion, om- och tillbyggnation och renovering. Både stora och små uppdrag är lika intressanta för oss. Både stora och små beställare är lika viktiga för oss. 

Både stora och små uppdrag är lika intressanta för oss. Både stora och små beställare är lika viktiga för oss.

Många nöjda kunder 

Vi har starka samarbetspartners inom bl.a. småhusbranschen och materialleverantörer, ex. fönster och kök. Vi har också många nöjda återkommande kunder. Ett mycket bra betyg för vår verksamhet. Vi sträcker gärna på oss och är stolta över både vårt företag och branschen vi verkar i. 

Snickare med spetskompetens

BBF Service AB står till din tjänst med allt möjligt inom ROT. Vi har självklart våtrumsbehörighet och är ett medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier. Vi arbetar med trä, stål och betong. Vi murar, putsar och sätter keramik. Vi anser oss vara specialister inom våra områden och erbjuder dig vår spetskompetens. Kort sagt – vi förverkligar dina drömmar! 

Hör av dig till oss 

Välkommen att höra av dig till oss när du behöver en skicklig snickare i närheten av Vaggeryd och Värnamo! Kontakta oss gärna i ett tidigt skede så vi kan tillföra vår kompetens och vårt nätverk för bästa slutresultat. Vi har många referensobjekt inom småhusproduktion, takbyten, fasader, fönsterbyten, köksrenoveringar, badrum m.m.